Foorumin päivitykset

heikki
20. maalisk. 2018
In OhraTori
Tässä entisöijälle tilaisuus. Valmet 33D sarjanumerolla Koe-1 (rekisteriotteessa 1) Valmistettu 1956. Tämä Valmetin ensimmäinen dieselkäyttöinen malli tuli vasta vuotta myöhemmin sarjatuotantoon 1957. Kaikki viralliset historian paperit löytyy ja on rekisterissä numerolla 128-SAB. Olen toinen omistaja kolmannessa sukupolvessa. Traktori ollut alunperin Vaajakoskella Valmetin testikäytössä, josta isoisäni sen osti. Sielä siihen on vaihdettu moottori joka nyt paikalla. Mukaan tulee myös alkuperäinen moottori joka on toden näköisesti leikannut kiinni. Lisäksi entisöintiä varten mukaan kuuluu toinen kokonainen toimiva traktori. Valmet 359D Joka on muuten sama, pienillä parannuksilla. Myöskin rekisteröitynä numerolla 929-ZAA vuosimallia 1961. Nämä lähtee uuteen kotiin 50000 eurolla. Kamppeet sijaitsevat Muuramessa ja voi käydä tarkastamassa sopimuksen mukaan. Vaihdossa voisin maksaa väliäkin jos olisi sopiva sähköistetty kesämökki järven rannalla ilta-auringon puolella. Rekisterit voi tarkistaa trafilta.
0
0
150
heikki
18. helmik. 2018
In OhraTori
Tässäpä pari toimivaa keräilykappaletta. Erittäin hauskoja radioita, nämä lippulaivat ovat lisä p.amp varustettu. Toisessa (vasemmalla) on tukiasemavarustus omalla virtalähteellä. Radioihin voi ohjelmoida oman koolin jota vastaavalla koolatessa vain tietty radio kuulee, sekä voi koolata myös yleistä koolia jolloin kaikki vastaavat kuulevat. Toimivat 950mhz gsm alueella. Etsivät itse aina vapaan taajuuden. Näitä voi kuunnella tavallisella käsiskannerilla, mutta lähettimellä on lähetettävä tietyin välein pieni purske. Muuten taajuus vaihtuu ja tavan scanneri ei löydä sitä itsestään. Vain toinen vastaava. Lähetysteho on aina vakio 5W. Kantomatka antenneista riippuen. Näillä radioilla lähettäminen on kiellettyä. Soveltuisi erityisen hyvin pankkiryöstöporukan käyttöön ehkä käsiscannereilla lisättynä. Ei varmasti tule kukaan radioamatööri eikä la-mies vahingossakaan väliin breikkailemaan, sekä lisänä se että etsivät itsestään vapaan taajuuden. Antenneille on N-liittimet. Jos nämä ei riitä, niin lisähintaan pari kappaletta samaan järjestelmään soveltuvia vielä löytyy jos isompi kopla tarvitsee. Niissä ei tosin p.amppia. Mukaan tulee saksan kieliset käyttöohjeet. Nämä lähtee 2000 Eurolla + postikulut Huomattavaa on, ettei näihin agenttiradioihin ole mistään ainakaan helposti saatavilla kytkentäkaavioita. Valmistaja on nykyinen ABB ja valmistusmaa Sveitsi. En tarvitse ostajan henkilötietoja, mutta muista poiketen nämä myydään vain etumaksulla, eli rahat ensin tilille ja sitten vasta paketti lähtee haluttuun osoitteeseen, postimaksu eu alueelle lie alle 30erkkiä et sen voi lisätä niin melkein se on sillä rookeri.
Pankkirosvous radiot content media
0
0
286
heikki
08. jouluk. 2017
In Yleinen keskustelu
Sitä suomessa vahvoiksi oluiksi kutsuttua, joka keskieuroopassa on elintarvikekaupoissa peruselintarvikkeena myynnissä. Odotellessa. Historia toistaa itseään. Muistan kun isot sedät laulovat "kaljaa kioskeihin" ja aika monta vuotta siitäkin meni kunnes lopulta niin tulikin käymään. Ilmeisesti pitää suomessa odotella sukupolvien vaihtoja varsinkin politiikassa kunnes KAIKKI elintarvikkeet joihin kuuluvat myös alkoholituotteet, ovat tarjolla marketeissa ja tavan ruokakaupoissa tietenkin myös sunnuntai aukioloaikoineen ja tarjouksineen EU-säännösten vastaisen alkon monopolin loputtua. Toivon että minun hautajaisissa olisi prismasta tai citymarketista ostettua salmiakkikoskenkorvaa tarjolla vieraille, eikä alkosta. Mutta mielummin jo eläessäni. Ohraradio on osaltaan julkista röyhtäilyllä korostettua kapinaa moisten vapauksien puolesta ja valtion harjoittamaa monopolia vastaan
0
2
120

heikki

More actions